Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mayıs 2016 - 15:43 Yorum: 0

Engelliler Göbek Atıp Eğlendiler

Tokat'ın Niksar ilçesinde Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Niksar Şubesi tarafından Engelliler Haftası münasebetiyle program...

Engelliler Göbek Atıp Eğlendiler

Tokat'ın Niksar ilçesinde Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Niksar Şubesi tarafından Engelliler Haftası münasebetiyle program düzenlendi.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Niksar Şubesi tarafından program yapıldı. Düzenlenen programa Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Akyol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bedir Arslan, daire müdürleri, öğrenciler ve aileleri katıldılar.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan programa katılan öğrenciler ve ailelerine karanfil takdim ederek "hoş geldiniz" dedi.

Programın açılış konuşmasını yapan Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Niksar Şube Müdürü Seray Kaynar kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek "10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle ilçe protokolümüz ile öğrencilerimiz ve aileleriyle bir araya geldik. Bugünde bizleri yalnız bırakmayan sizlere teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü ise bizlere okulumuzun bahçesini düzenleyerek büyük katkı sağlayan Belediye Başkanımız Özdilek Özcan beye ediyoruz. Artık yapılan bu düzenleme ile okulumuz bahçesini düğün ve nişan için kullanacağız. Buradan elde ettiğimiz gelirle ise öğrencilerimizin okuma giderleri karşılanacak" dedi.

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Niksar Şube Başkanı Vasfiye Lüleci yaptığı konuşmada okula yapılan hizmetlerden dolayı Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan'a teşekkür etti.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ise konuşmasında, bu gibi kurumların her türlü desteğin en iyisine layık olduğunu belirterek "Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Niksar Şubesi tarafından projelendirilen bahçede ekiplerimizce çalışmalar gerçekleştirdik. Bu gibi kurumlara her türlü desteği vermeye hazırız. Bizlerde çorbada bir tuzumuz olsun istedik. Hepimiz birer engelli adayları olarak, tüm bireylere kucak açmamız gerekiyor. Bu kurumlar var oldukça, bizler daha güçlü olacağız" diye konuştu.

Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya da yapılan çalışmaların güzel olduğunu, Niksar halkının engelliler konusunda çok duyarlı olduklarını belirterek, okulda ve programda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Niksar Şubesi öğrencilerince hazırlanan gösteriler sergilendi. Müzik eşliğinde ellik oynayıp göbek atan öğrenciler büyük ilgi ile izlendi.

Engelliler Göbek Atıp Eğlendiler

Engelliler Göbek Atıp Eğlendiler

Engelliler Göbek Atıp Eğlendiler

Engelliler Göbek Atıp Eğlendiler

Engelliler Göbek Atıp Eğlendiler

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber