Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 22:38 Yorum: 0

Engelliler Haftası Farkındalık Etkinliği

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Ayşe Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Özel Eğitim Dalı Bölümü ile Gençlik Hizmetleri...

Engelliler Haftası Farkındalık Etkinliği

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Ayşe Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Özel Eğitim Dalı Bölümü ile Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü işbirliği ile Engelliler Haftası kapsamında bir etkinlik düzenlendi. İlçe Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü Tesisleri'nde düzenlenen etkinliğe ilçede faaliyet gösteren Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, öğretmenler ve veliler katıldı. Çocuk gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Zeynep Ergüney yaptığı konuşmada engelli bireylere karşı duyarlılık kazandırmak, farkındalık oluşturmak ve bu çocukları sosyal hayata hazırlamak gerektiğini belirterek, amaçlarının çocukları eğlendirmenin yanı sıra fırsat eşitliğine imkan vermek olduğunu ifade etti. Öğrenciler palyaçolar eşliğinde resim yapıp eğlenmenin yanı sıra çeşitli oyunlar oynayarak kaynaştılar. Etkinlik sonunda öğrencilere ve etkinliğe katılan öğretmen ve velilere yemek ikramında bulunuldu.

Engelliler Haftası Farkındalık Etkinliği

Engelliler Haftası Farkındalık Etkinliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber