Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 18 Aralık 2017 - 11:03 Yorum: 0

Engelliler için yapılan E-KPSS kursuna yoğun ilgi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelli Koordinasyon merkezinde, dezavantajlı durumda olan engelli kişilerin eşit şartlarda E-KPSS hazırlık eğitimi görmelerine...

Engelliler için yapılan E-KPSS kursuna yoğun ilgi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Engelli Koordinasyon merkezinde, dezavantajlı durumda olan engelli kişilerin eşit şartlarda E-KPSS hazırlık eğitimi görmelerine imkan sağlanması amacıyla, engelliler için "E-KPSS Hazırlık" kursu yoğun ilgi görüyor.

Engellilerin toplumda aktif şekilde yer almalarını, çalışma hayatına katılmalarını kendi emekleriyle ayakta durmalarını sağlamak ve katkıda bulunmak amacıyla Büyükşehir belediyesi tarafından açılan E-KPSS'ye yoğun katılım sağlanıyor. Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (E-KPSS), Ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunu engellilerin engel grupları ve eğitim durumlarına göre oluşturulan sınıflarda eğitimler devam ediyor. Engelli Koordinasyon Merkezi'nde 16 Ekim'de başlayan kursta, Uzman hocalar eşliğinde Türkçe, Matematik, Coğrafya ve Tarih konularında eğitim veriliyor. Kursiyerlerin kaynak kitapları da yine Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz karşılanıyor. Kursa katılan engelli memur adayları, Gaziantep Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek, kursun kendilerine bir umut olduğunu, hocalarının çok iyi olduğunu, burada E-KPSS'ye çok iyi hazırlandıklarını vurguladılar.

Kurs ücretsiz olup 102 engelli eğitim görüyor.

Engelliler için yapılan E-KPSS kursuna yoğun ilgi

Engelliler için yapılan E-KPSS kursuna yoğun ilgi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber