Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mayıs 2016 - 17:23 Yorum: 0

Engelliler Şöleni Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Körfez belediyesi, Engelliler Haftası münasebetiyle birçok faaliyet gerçekleştirdi.

Engelliler Şöleni Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Körfez belediyesi, Engelliler Haftası münasebetiyle birçok faaliyet gerçekleştirdi.

Körfez Belediyesi'nin 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlediği "Engelsiz Körfez Şöleni" açılışı renkli görüntülere sahne oldu. Açılışta konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Engelli vatandaşlarımızın hatırlanması, onların sorunlarının çözümlenmesi ve seslerinin duyurulması aşamasında bu hafta oldukça etkilidir" dedi.

Tütünçiftlik Kültür Merkezinde gerçekleşen programa katılım ve ilgi en üst seviyedeydi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran'ın ev sahipliğindeki programa Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Körfez'de faaliyet gösteren özel eğitim merkezleri ve rehabilitasyon merkezlerinin öğrencilerinin halk oyunları, tiyatro gösterisi ve seslendirdiği şarkıların yer aldığı gösteriler büyük ilgi çekti.

Programda, farklı özel eğitim okullarından gelen engelli üyelerinden oluşan gruplar, salonu dolduran engelli ve engelli yakınlarına eğlence dolu anlar yaşattı. Oyun havaları, folklor, halk oyunları, dans çeşitlerini Körfezli vatandaşlar için sergileyen minik öğrencileri Körfezliler ayakta alkışladı.

Törende konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmak çok onur verici. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Engelli vatandaşlarımızın hatırlanması, onların sorunlarının çözümlenmesi ve seslerinin duyurulması aşamasında bu hafta oldukça etkilidir. Bizde bu hafta kardeşlerimiz için önemli ve güzel çalışmalar hazırladık. Allah'a şükürler olsun ki 30 Mart'tan bu yana gece gündüz demeden engelsiz bir Körfez için gayret ediyoruz. İnşallah bu fiziki düzenlemeler tamamlandıktan sonra Körfez sözde değil işin özünde engelsiz bir kent haline dönüşecek. İşte o zaman engelleri kaldırmış olacağız" şeklinde konuştu.

Dolu dolu bir etkinliği düzenlenmesinde emeği olan kurumlara teşekkür eden Başkan Baran, konuşmasını alkışlar eşliğinde tamamladı.

Engelliler Şöleni Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Engelliler Şöleni Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Engelliler Şöleni Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber