Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 18 Aralık 2014 - 12:58 Yorum: 0

Engellilerden ASÜ Rektörü Acar’a ziyaret

AKSARAY (AA)- Aksaray Gönül Dostları Spor Kulübü Derneği'nde bulunan eğitmen ve down sendromlu öğrenciler, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Mustafa Acar’ı ziyaret etti.Rektör Acar...

Engellilerden ASÜ Rektörü Acar’a ziyaret

AKSARAY (AA)- Aksaray Gönül Dostları Spor Kulübü Derneği'nde bulunan eğitmen ve down sendromlu öğrenciler, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Mustafa Acar’ı ziyaret etti.

Rektör Acar makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, engellilerin ortaya koyduğu hizmetin çok değerli olduğunu söyledi.

Engelliler için yapılan projeleri her zaman desteklediklerini aktaran Acar, ''ASÜ olarak kampüs içinde engelli öğrenciler için birçok çalışma yaptık. Engellilerimizin hayatının kolaylaştırılmasını önemsiyoruz. Çünkü onlar bize Allah’ın birer emanetidir'' diye konuştu.

Dernek Başkanı Cem Elibol ise, down sendromlu çocukların aldıkları eğitimlerin ardından zor denilen pek çok işi başarabildiklerini belirterek, özel çocukların toplumla bütünleşmesi ve sosyal hayatın içerisinde yer alması gerektiğini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber