Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 01 Eylül 2016 - 16:08 Yorum: 0

’Engellilere akülü araba alacağız’ diye vatandaşları dolandırmışlar

Çeşme Kaymakamlığı, dolandırıcıların kaymakamlığın adını kullanarak engellilere akülü araba almak istedikleri bahanesiyle vatandaşlardan para kopardığını...

’Engellilere akülü araba alacağız’ diye vatandaşları dolandırmışlar

Çeşme Kaymakamlığı, dolandırıcıların kaymakamlığın adını kullanarak engellilere akülü araba almak istedikleri bahanesiyle vatandaşlardan para kopardığını belirterek bu yalanlara itibar edilmemesini istedi.

Çeşme Kaymakamlığı, son günlerde kaymakamlık adını kullanarak vatandaşlardan para kopartan dolandırıcılarla ilgili bir açıklama yaptı. Kaymakamlık, akülü arabalar için yardım talep eden bu kişilere itibar edilmemesi konusunda vatandaşları uyardı. Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Kaymakamlığımıza ulaşan bilgilerden, bazı şahısların ilçemizde bulunan işletmeleri arayarak Kaymakamlığımızca engelli vatandaşlarımıza alınacak olan akülü arabalar için yardım talep ettikleri anlaşılmıştır. Kaymakamlığımızca bahsi geçen konu ile ilgili herhangi bir yardım toplama söz konusu değildir. Dolandırıcılık amaçlı olan bu konuya itibar edilmemesi işletmelerimizin aranmaları halinde adli tahkikatın yapılabilmesi için İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Cumhuriyet Başsavcılığına müracaat etmesi duyurulur."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber