Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Aralık 2014 - 13:13 Yorum: 0

Engellilere "moral ve motivasyon" gecesi

AĞRI (AA) - Ağrı'da Son Nokta Engelliler Derneği tarafından "moral ve motivasyon" gecesi düzenlendi.Dernekte gerçekleştirilen programa katılan engelliler önce yemek yedi ardından da saz...

Engellilere 'moral ve motivasyon' gecesi

AĞRI (AA) - Ağrı'da Son Nokta Engelliler Derneği tarafından "moral ve motivasyon" gecesi düzenlendi.

Dernekte gerçekleştirilen programa katılan engelliler önce yemek yedi ardından da saz eşliğinde aileleri ile eğlendi.

Dernek Başkanı Umran İnka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, derneğin amacının bedensel engelilere gönüllü olarak becerileri doğrultusunda eğitim vermek olduğunu belirtti.

İnka, 30 üyesi bulunan derneğin güzel çalışmalar yaptığını bldirerek, şöyle konuştu:

"Bugünkü amacımız hep birlikte güzel zaman geçirmek. Daha büyük kitleye ulaşmak istiyoruz bunun için de duyarlı olan herkesten destek bekliyoruz . Her zaman toplanamıyoruz onları getirecek araçlarımız yok. Herhangi bir yerden aldığmız destek yok biz kendi çabamızla burada takı yapıp satarak, çamaşır yıkayıp ütü yaparak hayatımızı sürdürüyoruz. Amacımız engelli arkadaşlarımızın yetenekleri neyse onları o konuda yetiştirmek."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber