Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
20:42 Mersin’deki kazada hayatını kaybeden işçi Osmaniye’de toprağa verildi20:22 Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık belediyenin borç bilançosunu açıkladı20:22 Doktoru darp etmişti: Mahkeme yurtdışına çıkışını yasakladı20:18 Sulusaray’da depremde panik yaparak kaçmaya çalışan 5 kişi yaralandı20:18 Ticari aracın çarptığı bisiklet sürücüsü hastanede öldü20:17 Çin: "İsrail Refah’a saldırı planından vazgeçmelidir”20:16 Depremin yaşandığı Tokat’ta okullar 1 gün tatil edildi20:10 Afrika’dan gelen toz taşınımı Adana’da etkili oldu20:10 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Tokat Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde m...20:09 Uşak’ta yapılan operasyonda çok sayıda kaçak makaron ele geçirildi20:09 Ankara’da ilginç yolculuk: Minibüsün camından sarkan köpek görenleri şaşırt...20:07 Türkiye Tanzanya arasında 6 önemli anlaşma20:06 Bursaspor’da hazırlıklar devam ediyor20:06 Tokat Valisi Hatipoğlu: "Gelen ilk haberlere göre can kaybı yok”20:05 Memur-Sen Heyeti Bakan Işıkhan’la kamu görevlilerinin çözüm bekleyen sorunl...20:04 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Aynı aktörlerin şimdi de tek ses olarak İsrail’e du...20:04 Bakırköy’de kuyumcuya silahlı saldırı: Saldırganın kaçış anı kamerada20:00 Aydın’da gıda zehirlenmesi şüphesiyle öğrenciler hastanelik oldu19:59 Sultanlar Ligi: Eczacıbaşı Dynavit: 3 - Fenerbahçe: 019:58 Kenya’da askeri helikopter düştü: 5 ölü, 3 yaralı
Yerel 24 Ocak 2017 - 17:58 Yorum: 0

Engellilerin sıkıntılarının giderilmesi çalışmaları

Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz Kırklareli'de dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Engellilerin sıkıntılarının giderilmesi çalışmaları

Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz Kırklareli'de dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Kırklareli Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde yapılan toplantıya Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz, Genel Sekreter Yılmaz Demirel, Türkiye Sakatlar Derneği Kırklareli Şube Başkanı Ercan Dinkler ve üyeler katıldı.

Genel Başkan Boyraz, burada yaptığı konuşmada, "Engelli hakları konusunda neler yapabiliriz diyerek ülkemizin her yanını geziyoruz. Bugünde bunun için Kırklareli'ye geldik. Kırklareli'deki üyelerimizin sıkıntılarını, isteklerini dinlemek için buradayız" dedi. Boyraz, engellilerin hayatlarını kolaylaştırmak için daha fazla işler yapılabileceğini belirterek, "Her birey birer engelli adayı, bu nedenle insanlar engelli olmanın zorluğunu başına gelmeden anlamalıdırlar. Engelli vatandaşlarımızın inanılmaz zorluklar yaşadığını buna yardımcı olmak içinde herkesin bu konuda duyarlı yaklaşması gerekmektedir" dedi.

Engelliler için gerekli ortamların sağlanmasını isteyen Boyraz, "Engelli kardeşlerimizin toplum içine tam anlamıyla karışması ve bunun için gerekli ortamında tam anlamıyla sağlaması gerekmektedir. İnanıyorum ki evlerinde olan birçok işsiz, eğitim alamamış kardeşlerimiz var. Onlar evlerinde hapis hayatı, aileleri de birer gönüllü gardiyan olarak yaşamlarını sürdürüyorlar. Bizler bu gibi insanlarımızın hepsinin toplum içerisinde yer alması için sonuna kadar çalışacağız" diye konuştu.

Engellilerin sıkıntılarının giderilmesi çalışmaları

Engellilerin sıkıntılarının giderilmesi çalışmaları

Engellilerin sıkıntılarının giderilmesi çalışmaları

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber