Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Eylül 2016 - 15:59 Yorum: 0

Engelsiz çocuklar Şile’de buluştu

Şile Belediyesi ve Işık Üniversitesi uluslararası bir etkinliğe imza atarak Türkiye ve yurtdışından engelli çocukları bir araya getirdi.

Engelsiz çocuklar Şile’de buluştu

Şile Belediyesi ve Işık Üniversitesi uluslararası bir etkinliğe imza atarak Türkiye ve yurtdışından engelli çocukları bir araya getirdi.

Uluslararası Engel Tanımayan Çocuklar Festivali (ENTACFES) etkinliği kapsamında Şile Belediyesi sosyal tesislerinde gerçekleştirilen etkinlikte 12 ile 18 yaş arası farklı ülke ve şehirlerden engelli genç bir araya geldi.

Etkinlik kapsamında bir araya gelen engelsiz gençler ve aileleri; etkinlikten ve unutulmamaktan mutluluk duyduklarını, böyle güzel etkinliklerin arttırılarak devam etmesi gerektiğini vurgularken Şile Belediyesi ve Işık Üniversitesi'ne teşekkürlerini iletti.

Etkinlikte konuşan Şile Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Turan Temel, "Şile Belediyesi olarak ilk Engelsiz Okulumuzu açtığımızda daha iyi anladık ki bambaşka bir dünya daha varmış. Bizler elimizden gelenin fazlasıyla destek olmaya yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bir bina tasarlarken, proje tasarlarken engelli kardeşlerimizi göz önünde bulundurarak tasarlıyoruz ve hep beraber el ele engelleri ortadan kaldırıyoruz. Çocuklarımızın yüzlerinin gülmesi, mutlu olması bizler için çok önemli çünkü onlar bugünün küçüğü olsa bile yarının teminatıdır. Yarınlarımız için, çocuklarımız için her yetişkin bireyi elini taşın altına koymaya davet ediyorum. Bugün burada birbirinden güzel ve yetenekli engelsiz kardeşlerimle bir arada olmaktan gurur duyuyorum. Bu etkinliğin organize edilmesinde emeği geçen başta belediyemiz ve Işık Üniversitesi çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber