Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 15 Mart 2019 - 21:13 Yorum: 0

Engelsiz Mardin Projesi futbol takımı Kadıköy’de

Mardin Valiliği tarafından düzenlenen "Engelsiz Mardin Projesi" kapsamında engelli çocuklardan oluşan futbol takımı Kadıköy'de Fenerbahçe-Sivasspor maçını...

Engelsiz Mardin Projesi futbol takımı Kadıköy’de

Mardin Valiliği tarafından düzenlenen "Engelsiz Mardin Projesi" kapsamında engelli çocuklardan oluşan futbol takımı Kadıköy'de Fenerbahçe-Sivasspor maçını takip etti.

Mardin Valiliği'nin "Engelsiz Mardin Projesi" kapsamında engelli çocuklardan oluşan futbol takımı Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel'de ağırlandı. Engelsiz Mardin Projesine destek olmak amacıyla Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından dün oynan Sivasspor maçına davetli olan çocuklar, otelin Genel Müdürü Mustafa Alparslan ile oteli gezerek keyifli vakit geçirdi. Çocuklar daha sonra Fenerbahçe-Sivasspor maçını izlemek için tribünde yer alırken yüzlerindeki mutluluk gözlerden kaçmadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber