Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 15:23 Yorum: 0

Engelsiz13 Derneğinden, Kaymakam Tekbıyıkoğlu'na ziyaret

BİTLİS (AA) - Ahlat ilçesinde faaliyet gösteren Engelliler ile El Ele Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Engelsiz13), Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu'nu ziyaret etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti...

Engelsiz13 Derneğinden, Kaymakam Tekbıyıkoğlu'na ziyaret

BİTLİS (AA) - Ahlat ilçesinde faaliyet gösteren Engelliler ile El Ele Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (Engelsiz13), Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Tekbıyıkoğlu, engelliler için düzenlemelerin yapılması ve tedbirlerin alınması için gereken her şeyi yapacaklarını söyledi.

Tekbıyıkoğlu, "İlçe mülki amiri olarak üzerimize düşeni yapacağız. İlgili kamu kurum ve kuruluşlarına gerekli talimatları vererek, engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırma adına gerekeni yapacak ve bunun takipçisi olacağım" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber