Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 03 Aralık 2016 - 18:58 Yorum: 0

Engin İpekoğlu: "Bu iki puanı inşallah aramayız"

TFF 1. Lig'de oynanan Bandırmaspor-Adana Demirspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, galibiyeti kaçırdıklarını...

Engin İpekoğlu: 'Bu iki puanı inşallah aramayız'

TFF 1. Lig'de oynanan Bandırmaspor-Adana Demirspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, galibiyeti kaçırdıklarını söyledi.

TFF 1. Lig'in 13. haftasında Bandırmaspor sahasında Adana Demirspor ile 2-2 berabere kaldı. Maç sonrası Teknik Direktör İpekoğlu, "Attığımız goller vardı kaçırdığımız pozisyonlar vardı. Bir tane dahi pozisyon vermedik. Penaltıdan sonra özellikle ikinci yarıda geriye yaslandık maalesef. İyi oynamadık, ikinci golü de hak ettik diye düşünüyorum. Nedense ikinci golü yedikten sonra oynamaya başladık biraz. İki puanı kaçırdık. Bir an önce kendimizi üst gruba atmak istiyorduk. İleri de bu anlamda bu iki puanı inşallah aramayız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber