Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı
Sami Er
Spor 24 Ocak 2022 - 20:03 Yorum: 0

Enis Destan’dan, Altınordu’ya duygusal veda

Altınordu'dan Trabzonspor'a transfer olan genç golcü Enis Destan, yetiştiği kulüp Altınordu'ya bir veda etti.

Enis Destan’dan, Altınordu’ya duygusal veda

Altınordu'dan Trabzonspor'a transfer olan genç golcü Enis Destan, yetiştiği kulüp Altınordu'ya bir veda etti. Altınordu'nun kendisi için hep ilk kulüp olarak kalacağını vurgulayan 19 yaşındaki Enis Destan, Trabzonspor'dan sonra Avrupa'ya gitmek istediğini söyledi.

Altınordu Futbol Akademisi'nde (ALFA) yetiştikten sonra Altınordu A Takımı'na yükselen Enis Destan Trabzonspor ile sözleşme imzaladı. Bordo-mavili kulübün genç oyuncunun transferini açıklamasından sonra Altınordu Futbol Kulübü de Enis Destan için sosyal medya hesaplarından bir veda klibi yayınladı.

Başkanın elini öptü

Hazırlanan videoda genç oyuncunun futbol eğitimi aldığı Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi'nde eğitim alan çocuklarla sohbet edip fotoğraf çektirdiği ve Başkan Seyit Mehmet Özkan'ın elini öperek vedalaştığı görülüyor.

"Ayrılmak üzüyor ama yeni bir yolculuğa başlıyorum"

Enis Destan, Altınordu'dan ayrılmanın bir yandan burukluğunu yaşadığını belirterek, "Çocukluğum burada geçti. Burada büyüdüm, burada çok güzel eğitimler aldım. Ayrılmak üzüyor ama yeni bir yolculuğa başlıyorum. Altınordu benim için hep ilk kulüp olarak kalacak. Başkanımız Seyit Mehmet Özkan, bizlere çok değer veriyor. Bize çok büyük yatırımlar yaptı. Metin Oktay Yerleşkesi'nde yapmış olduğu yatırımlar Türk futbolunda bir devrim. Bizlere bu imkanları sağlayan, bizleri yetiştiren Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Genç oyuncu, Altınordu Futbol Akademisi'nde eğitim gören genç sporculara çok çalışma ve fiziksel gelişimin yanında mental gelişimlerine de önem verme tavsiyesinde bulundu.

"Hedefim Avrupa"

Genç oyuncu, hedefleri için ise şöyle konuştu: "Önümde şu anda Trabzonspor var. Trabzonspor çok büyük bir kulüp, Trabzonspor'a gideceğim için çok heyecanlıyım, bu çok gurur verici bir durum. Öncelikle Trabzonspor'da büyük işler yapmak istiyorum. Oraya büyük katkılar verdikten sonra tabi ki hedefim Avrupa ama en önemlisi A Milli Takım'da oynamak istiyorum. Bunları başarmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber