Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 24 Nisan 2017 - 12:38 Yorum: 0

Enping Microphone, 100 üreticiyle Prolight+Sound 2017’ye katılacak

Çin'in Guangdong'un Enping şehrindeki ses ekipmanları üreticileri, etkileyici ve gelişmiş elektro-akustik üretim merkezinin tanıtımını amacıyla kurulan...

Enping Microphone, 100 üreticiyle Prolight+Sound 2017’ye katılacak

Çin'in Guangdong'un Enping şehrindeki ses ekipmanları üreticileri, etkileyici ve gelişmiş elektro-akustik üretim merkezinin tanıtımını amacıyla kurulan Enping Microphone, 11-14 Ekim tarihlerinde Shangai'da düzenlenecek "Prolight+Sound Shanghai'ye yaklaşık 100 üretici ile katılacaklarını açıkladı.

4-7 Nisan tarihleri arasında Messe Frankfurt Fuar Merkezinde gerçekleşen işitsel-görsel teknolojiler, entegre sistemler ve eğlence, konaklama ve kreatif endüstrilerdeki ilgili hizmetleri kapsayan Prolight+Sound fuarında Çin'in üretim merkezi olan Guangdong'un Enping şehrindeki ses ekipmanları üreticileri, etkileyici ve gelişmiş elektro-akustik üretim merkezinin tanıtımını amacıyla geçen yıl bir araya gelerek kurulan Enping Microphone'un şirketleri, kaliteli ve yenilikçi ürünlerini sergileyerek ziyaretçilerde derin bir etki oluşturdu.

Fuarda, Enping Elektro-Akustik Bileşen Ticaret Birliği (Enping Electro-Acoustic Component Trade Association), elektro-akustik ekipmanlar ve mikrofon ticaret merkezi gibi projeleri de içerecek şekilde ziyaretçilere mikrofon ekonomisini tanıtma ve farklı ülkelerle olan stratejik ortaklıkları hakkında bilgi verdi.

Elektro-akustik ürünler açısından dünyanın en büyük üretim merkezlerinden Enping şehrinin birliği tarafından verilen verilere göre, 2015 yılında Enping'in elektro-akustik sanayisindeki toplam üretim hacmi, 100 milyon adetten fazla ve bu değer, Çin'in söz konusu sanayideki ihracat pazar payının yüzde 70'den fazlasını temsil ediyor.

Enping Microphone'dan yapılan açıklamada 11-14 Ekim 2017 tarihleri arasında Çin'in Shanghai şehrinde düzenlenecek Prolight+Sound Shanghai'ye yaklaşık 100 üretici ile katılım göstererek dünya çapında oluşturduğu etkinin kalite anlayışıyla devam etmesine olanak tanıyacaklarını belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber