Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Eylül 2019 - 10:23 Yorum: 0

Envarlı öğrenciler plaj temizliğinde

"Dünya Temizlik Haftası" etkinlikleri kapsamında Envar Eğitim Kurumları İlk ve Ortaokul öğrencileri ile öğretmenleri, Lara Plajlar bölgesinde çevre temizliği...

Envarlı öğrenciler plaj temizliğinde

"Dünya Temizlik Haftası" etkinlikleri kapsamında Envar Eğitim Kurumları İlk ve Ortaokul öğrencileri ile öğretmenleri, Lara Plajlar bölgesinde çevre temizliği etkinliği yaptılar.

Envar Eğitim Kurumları İlk ve Ortaokul öğrencileri ile öğretmenleri, "Dünya Temizlik Haftası" etkinlikleri kapsamında Lara Plajlar bölgesinde çevre temizliği etkinliği yaptılar. Temizlik etkinliği ile ilgili açıklama yapan Envar Okulları İlk ve Ortaokullar Müdürü Yüksel Arslan, "Temiz toplum temiz çevre" sloganıyla yola çıkan öğrencilerimiz, 4/4 lük eğitim anlayışımızın da içinde var olan çevre bilincinin, çevreyi temiz tutmanın önemini vurgulayan örnek bir davranış sergileyerek duyarlılıklarını gösterdiler. Bu örnek davranışları için öğrencilerimize, onları destekleyip teşvik eden öğretmen ve idarecilerimize Envar ailesine adına teşekkür ederiz" ifadelerinde bulundu.

Envarlı öğrenciler plaj temizliğinde

Envarlı öğrenciler plaj temizliğinde

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber