Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 01 Eylül 2016 - 16:53 Yorum: 0

Enver Yılmaz, Külliye’de Cumhurbaşkanı ve Başbakan ile görüştü

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile...

Enver Yılmaz, Külliye’de Cumhurbaşkanı ve Başbakan ile görüştü

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya geldi.

Hükümetin Ordu ilinde sürdürdüğü yatırımlar ve Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarla ilgili Başkan Yılmaz'dan bilgiler alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getirdi. Ordu'yu ve Orduluları çok sevdiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ordulular, yeni Türkiye'nin 2023 hedefinde, devletine, vatanına sahip çıkan ve bu hedef doğrultusunda gayret içerisinde olan kadim insanlardır" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım'ında yer aldığı özel görüşmede, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz sürecinden itibaren Ordu'daki demokrasi mitingleri ve gelişmeleri yakından takip ettiğini belirterek, sergilenen tutumun ve duruşun örnek teşkil ettiğini söyledi.

Erdoğan: "Büyükşehirin çalışmalarını yakından takip ediyorum"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile gerçekleşen görüşmeyle ilgili bir açıklama yapan Başkan Enver Yılmaz, "Sayın Cumhurbaşkanımız, 2016-2017 yıl Açılış Töreni sonrası bizleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul ettiler. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın da bulunduğu görüşmede, Ordu ilimizi, güncel konuları ve yatırımları konuştuk. Sayın Cumhurbaşkanımız bilindiği üzere Ordu ilimizle her daim yakından ilgilenmiştir. Hükümetimizin ve Büyükşehir Belediyemizin gerçekleştirdiği ve devam eden yatırımları kendisine anlattık, ilgiyle dinledi. Kendileri, çalışmaları yakından takip ederek, takdir ettiğini söyledi" diye konuştu.

"Ordu demokrasiye sahip çıktı"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 15 Temmuz süreciyle ilgili Ordu'da düzenlenen Demokrasi nöbetlerini ve sonrasındaki gelişmeleri yakından takip ettiğini belirten Başkan Yılmaz, "Sayın Cumhurbaşkanımız, ilk günden bu yana meydanları hınca hınç dolduran ve demokrasiye sahip çıkan Ordulu hemşehrilerimize teşekkürlerini ilettiler. Kendileri, 15 Temmuz sürecinden itibaren Ordu'daki demokrasi mitingleri ve gelişmeleri yakından takip ettiğini belirterek, sergilenen tutumun ve duruşun örnek teşkil ettiğini söyledi" şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz, yaptığı açıklamada ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın Ordu'ya sevgi ve selamlarını ilettiklerini söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber