Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 11 Mayıs 2016 - 17:48 Yorum: 0

Epal Dünya Palet Pazarının Lideri

Avrupa Paletçiler Birliği (EPAL) Türkiye Komitesi (TEPAL) Başkanı Muzaffer Balcıoğlu, EPAL marka paletlerin kalitesinin yanı sıra barındırdığı birçok...

Epal Dünya Palet Pazarının Lideri

Avrupa Paletçiler Birliği (EPAL) Türkiye Komitesi (TEPAL) Başkanı Muzaffer Balcıoğlu, EPAL marka paletlerin kalitesinin yanı sıra barındırdığı birçok özelliği ile dünya pazarında lider olmayı hak ettiğini söyledi.

TEPAL Başkanı Muzaffer Balcıoğlu, yaptığı açıklamada, EPAL marka paletlerin 2015 yılını beklentilerin üzerinde artışla lider kapatmasını değerlendirdi. Küresel ekonomik koşullarda ahşap paletlerin lojistik alanda en çok ihtiyaç duyulan ürün olduğunu belirten Balcıoğlu, EPAL marka paletlerin ve metal kasaların (Gitterbox) üretimin yanı sıra kullanımda da pazarın lideri olduğunu kaydetti.

de fazla

Dünya piyasasında halen 450 milyon adet EPAL marka palet bulunduğuna dikkat çeken Balcıoğlu, bu paletlerin uç uca eklenmesi halinde 540 bin kilometre mesafe edeceğini belirterek, "Dünya ile ay arasındaki uzaklığın yaklaşık 380 bin kilometre olduğu düşünüldüğünde EPAL'in üretim gücü daha net ortaya çıkıyor" dedi.

Başkan Muzaffer Balcıoğlu, EPAL paletlerin dünyanın bir numarası olmayı sadece kalitesiyle değil, birçok özelliği ile hak ettiğini de söyledi. 50 yıllık bir tecrübeye sahip olan EPAL'in ürettiği paletlerde çevreci özelliği ile de öne çıktığına vurgu yapan Balcıoğlu, "Atmosfere salınan karbon gazının uluslararası boyutta tartışıldığı günümüzde, EPAL karbondioksitsiz kereste kullanarak ekolojik açıdan olumlu bir görüntü çizmektedir. 78 çivi, 11 tahta ve 9 bloktan oluşan EPAL paletler hep yeşil kaldı, çevre dostu oldu" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber