Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 29 Mart 2017 - 13:53 Yorum: 0

EPDK:"1 Nisan 2017 tarihinden itibaren geçerli perakende elektrik satış tarifelerinde herhangi bir değişiklik olmamıştır"

EPDK, 1 Nisan 2017 tarihinden itibaren geçerli perakende elektrik satış tarifelerinde herhangi bir değişiklik olmadığını açıkladı.

EPDK:'1 Nisan 2017 tarihinden itibaren geçerli perakende elektrik satış tarifelerinde herhangi bir değişiklik olmamıştır'

EPDK, 1 Nisan 2017 tarihinden itibaren geçerli perakende elektrik satış tarifelerinde herhangi bir değişiklik olmadığını açıkladı.

EPDK'dan 1 Nisan 2017 Tarihinden itibaren geçerli elektrik fiyatlarına ilişkin yapılan açıklamada, "1 Nisan 2017 tarihinden itibaren geçerli perakende elektrik satış tarifelerinde herhangi bir değişiklik olmamıştır. Mesken abonesinin 100 kWh için ödeyeceği vergi ve fonlar dâhil toplam tutar; Ocak-Mart aylarında olduğu gibi Nisan-Haziran aylarında da yaklaşık 41 TL dir. Tüketiciler 1 Nisan 2017 tarihinden itibaren geçerli olacak tarife tablolarına Kurumumuz internet sitesi üzerinden aşağıda yer alan linkten ulaşabilirler. http://www.epdk.org.tr/TR/Dokumanlar/Elektrik/Mevzuat/KurulKararlari" denildi. (BC -

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber