Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 25 Mayıs 2016 - 11:33 Yorum: 0

EPDK’nın Elektrik Dağıtım Şirketlerine İhale Düzenlemesi Resmi Gazete’de

"Elektrik Dağıtım Şirketlerinin Satın Alma, Satma ve İhale Prosedürlerinin Hazırlanması ve Uygulanmasına" ilişkin yönetmelik, Resmi Gazete'nin bugünkü...

EPDK’nın Elektrik Dağıtım Şirketlerine İhale Düzenlemesi Resmi Gazete’de

"Elektrik Dağıtım Şirketlerinin Satın Alma, Satma ve İhale Prosedürlerinin Hazırlanması ve Uygulanmasına" ilişkin yönetmelik, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nca (EPDK), elektrik dağıtım şirketlerinin satın alma ve ihale prosedürlerinde mal ve hizmet alımı ya da varlık satışı kapsamında tek bir sözleşmeyle yapacakları ihalelerde 2016 yılı için üst limit, 20 milyon lira olarak belirlendi.

Yayınlanan yönetmeliğe göre, Kamu İhale Kanununa (KİK) tabi olmayan elektrik dağıtım şirketlerinin satın alma ve ihale prosedürlerinde yapım, mal ve hizmet alımıyla varlık satışı işleri açık ihale, davetiye usulü ihale, doğrudan temin ve kapsam dışı alım olmak üzere dört şekilde yapılacak. Bu kapsamda bu yıl tek bir sözleşmeye bağlanacak işlerin üst limiti 20 milyon lirayı geçemeyecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber