Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 13 Aralık 2017 - 13:18 Yorum: 0

Er: "Başarı azimle olur"

Mersin Barosu Başkanı Ali Er, göreve başladıkları günden bu yana meslektaşlarına önemli ve yeni hizmetler sunduklarını belirterek, "Başarı azimle olur"...

Er: 'Başarı azimle olur'

Mersin Barosu Başkanı Ali Er, göreve başladıkları günden bu yana meslektaşlarına önemli ve yeni hizmetler sunduklarını belirterek, "Başarı azimle olur" dedi.

Silifke'de stajını başarıyla tamamlayarak ruhsat almaya hak kazanan avukat Eda Naz Gökçetin, yapılan yemin töreniyle avukatlık ruhsatnamesini Mersin Barosu Başkanı Ali Er'den aldı.

Mersin Barosu Silifke İlçe Temsilciliği'nde düzenlenen törende yemin ederek avukatlık ruhsatını alan Eda Naz Gökçetin, mesleğe resmi olarak ilk adımını attı.

Törende konuşan Baro Başkanı Er, göreve başladıkları günden bugüne meslektaşlarına önemli ve yeni hizmetler sunduklarını belirterek, "Başarı azimle olur. Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte azimli bir şekilde çalışarak, başarılı projelere imza attık. Meslektaşlarımızın işlerini kolaylaştıracak olan projelerimizin hayata geçmesi büyük önem taşımaktadır" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber