Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 25 Şubat 2022 - 17:23 Yorum: 0

Erasmus+ öğrenim ve staj hareketliliği için geri sayım başladı

Kendi kültürünü yurtdışında tanıtırken yeni kültürleri tanıma hedeflerinin yanı sıra, Avrupa Birliği üyesi ülkelerde bulunan anlaşmalı üniversitelerde...

Erasmus+ öğrenim ve staj hareketliliği için geri sayım başladı

Kendi kültürünü yurtdışında tanıtırken yeni kültürleri tanıma hedeflerinin yanı sıra, Avrupa Birliği üyesi ülkelerde bulunan anlaşmalı üniversitelerde bir dönem öğrenim görme ve staj yapma fırsatı oluşturan Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği programlarının 2022-2023 Güz Dönemi için yapılan yazılı ve sözlü İngilizce sınavlarına Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) öğrencileri bu yıl da yoğun ilgi gösterdi.

Öğrencilerin kıyasıya yarıştığı ve heyecan dolu bir sınava katıldıklarını ifade eden HKÜ Uluslararası İlişkiler Ofisi Erasmus Yöneticisi ve Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Simge Gökberk, "Erasmus+ öğrenim ve staj hareketliliği programları için yazılı ve konuşma sınavlarını yapmış bulunmaktayız. Bundan sonraki adım ise programdan yararlanılacak öğrencilerin ilan edilmesi ve süreç hakkında ilgili öğrencilerimizin bilgilendirilmesi olacaktır. Erasmus Birimi olarak olarak temel gayemiz öğrencilerimizin bu hareketlilik programları sayesinde yabancı dillerini geliştirmelerine, farklı kültürlerle etkileşime girerek iletişim becerilerini artırmalarına ve farkındalık oluşturmalarına, farklı toplumlardan ve ülkelerden ilham almalarına ve mezuniyet sonrası özgeçmişlerine katkı sağlamalarına aracı olmaktır. Üniversite hayatı, becerilerinizi geliştirebileceğiniz en güzel dönemlerden bir tanesidir, bunu Erasmus programları ile harmanlamak ve zenginleştirmek önemli bir kazanım olacaktır" diye konuştu.

Sınav sonuçlarının ise 28 Şubat tarihinde iro.hku.edu.tr adresinden öğrencilere duyurulacağı belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber