Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Mart 2015 - 14:23 Yorum: 0

Erbaa'da "Kadın Erkek Fırsat Eşitliği ve Ayrımcılığın Önlenmesi" eğitimi

TOKAT (AA) - Erbaa Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü kursiyerlerine yönelik "Kadın Erkek Fırsat Eşitliği ve Ayrımcılığın Önlenmesi" eğitimi verildi.Eğitimde...

Erbaa'da 'Kadın Erkek Fırsat Eşitliği ve Ayrımcılığın Önlenmesi' eğitimi

TOKAT (AA) - Erbaa Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü kursiyerlerine yönelik "Kadın Erkek Fırsat Eşitliği ve Ayrımcılığın Önlenmesi" eğitimi verildi.

Eğitimde ailenin korunmasıyla ilgili mevzuat, kadına yönelik şiddetin sebepleri ve önlenmesi ile cinsiyet ayrımcılığı konularında bilgi verildi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan seminerde konuşan Erbaa Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Duman, 6284 sayılı ailenin korunmasıyla ilgili kanunun ailenin tüm fertlerini korumaya yönelik olduğunu belirtti.

Duman, "Bakanlık olarak gerekirse şiddet uygulayan bireylerle ilgili tedbir kararı çıkarılarak tedavi edilme zorunluluğu getirildi. Yine çocukların kreş yardımından, şiddete uğrayan aile fertlerine geçici barınma yeri sağlanmasına kadar bireysel haklar getiriyor. Asıl hedef iş bu aşamaya gelmeden şiddeti tetikleyen nedenleri ortadan kaldırarak bu hususta zihniyet dönüşümüne katkı sunmaktır" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber