Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Ekim 2016 - 15:53 Yorum: 0

Erbaa’da toprak yol kalmıyor

Erbaa Belediyesi 20 kilometrelik alanın sathi kaplama ile asfaltlanması için yaptığı hazırlıkların ardından Ziya Gökalp ve Kuruçay Mahallelerinde sathi...

Erbaa’da toprak yol kalmıyor

Erbaa Belediyesi 20 kilometrelik alanın sathi kaplama ile asfaltlanması için yaptığı hazırlıkların ardından Ziya Gökalp ve Kuruçay Mahallelerinde sathi kaplama asfalt çalışmalarını tamamladı.

Hazırlıkları tamamlanan Yavuz Selim, Yenimahalle, Evyaba, Kelkit ve İsmet Paşa Mahallerinde bulunan toprak yolların asfaltlanması için çalışmalar aralıksız devam edecek. Erbaa'da bu çalışmayla bu yıl yeni açılan yolların haricinde toprak yol bırakmayacaklarını ifade eden Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, "Ziya Gökalp ve Kuruçay Mahallelerimizdeki asfalt çalışmalarımız İmbat Deresi kenarının asfaltlanması ile tamamlanacak. Arkasından ara vermeden diğer mahallelerimizde çalışmalarımız devam edecek. Erbaa hızla büyüyen bir kent. Yeni yollar açılması ve bunların vatandaşlarımız mağdur olmadan asfaltlanması gerekiyor. Bu noktalarda aralıksız olarak gayret ediyoruz. Bizim işimiz Erbaa, Erbaa'yı her bakımdan geliştirmek ve eksikleri hızlıca gidermek" dedi.

Erbaa’da toprak yol kalmıyor

Erbaa’da toprak yol kalmıyor

Erbaa’da toprak yol kalmıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber