Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 08 Mart 2015 - 17:58 Yorum: 0

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Erbakan:

"Erbakan hocamızı anma programıyla diyoruz ki, ey zalimler, ey siyonistler, ey ırkçı emperyalistler, Erbakan Hoca vefat edip gitti diye hiç boşu boşuna sevinmeyin"

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Erbakan:

YALOVA (AA) - Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Erbakan hocamızı anma programıyla diyoruz ki, ey zalimler, ey siyonistler, ey ırkçı emperyalistler, Erbakan Hoca vefat edip gitti diye hiç boşu boşuna sevinmeyin" dedi.

Erbakan, Erbakan Vakfı Yalova Şubesinin Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlediği "Necmettin Erbakan'ı anma ve anlamak" konulu konferansta yaptığı konuşmada, yıllar önce herkesin ABD'nin önünde korkudan titrediğini söyledi.

Türkiye ve dünya genelinde birçok siyaset ve devlet adamının belirli yerlere gelebilmek için ABD'den icazet sırasına girdiği belirten Erbakan, şöyle konuştu:

"Bugün burada O dönemde TBMM'nin kürsüsünden 'Bana ne Amerika'dan' diye haykıran bir lideri anıyoruz. Pek çok siyaset, iş adamı ve devlet adamının önünde korkudan titrediği siyonist İsrail'e karşı 'Eğer Amerika, İsrail'i bu kadar çok seviyorsa, alsın o İsrail'i Alaska'ya taşısın' diyebilen bir dava adamını anıyoruz. Erbakan hocamıza bir hayır duası yapalım, arkasından rahmet okuyalım, sadece nostalji yaşayalım diye bu programları yapmıyoruz. Türkiye genelinde hep birlikte yaptığımız anma programlarıyla dünyaya, ırkçı emperyalizme, siyonizme, zalimlere çok önemli mesaj da veriyoruz. Erbakan hocamızı anma programıyla diyoruz ki, ey zalimler, ey siyonistler, ey ırkçı emperyalistler, Erbakan Hoca vefat edip gitti diye hiç boşu boşuna sevinmeyin. Erbakan Hoca artık yok diye hiç kendi kendinize gelin güvey olmayın. Erbakan Hoca artık yok diye hocamızın tabiriyle hiç gulu gulu dansı yapmaya kalkmayın. Erbakan Hoca artık aramızda değil ama onun sancağını tutup kaldıran, onun davasına sahip çıkan, sizin korkulu rüyanız olan, onun temel edeplerini ikinci kırk yılda birer birer gerçekleştirecek olan binlerce, yüz binlerce, milyonlarca milli görüşçü var." 

Erbakan, konferanstan sonra Erbakan Vakfı Yalova Şubesinin açılışını yaptı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber