Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Temmuz 2020 - 16:28 Yorum: 0

Erbaş: "Ilıca virajı yeniden yapılmalı, bu hususu bakanla görüşeceğim"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, sık sık trafik kazalarının meydana geldiği Ilıca virajının yeniden yapılması gerektiğini...

Erbaş: 'Ilıca virajı yeniden yapılmalı, bu hususu bakanla görüşeceğim'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, sık sık trafik kazalarının meydana geldiği Ilıca virajının yeniden yapılması gerektiğini ifade etti.

Erbaş, yaptığı açıklamada, "Bu virajı onaylayan mühendis arkadaşımız, bu yolu yaparken acaba ne düşünmüş, burada meydana gelen kaçıncı tır kazası, bir günde binlerce aracın geçtiği bu viraj daha fazla ölüm ve maddi hasarlı kaza olmadan yeniden düzenlenmelidir" dedi.

Ilıca virajı konusunu Bakan Adil Karaismailoğlu ile görüşeceğini dile getiren Milletvekili Erbaş, "Maalesef bu yolda, bir çok kardeşimizi kaybettik. Bir çok kardeşimiz yaralandı. Sayısız maddi hasarlı kaza meydana geldi. Hem canımız yandı hem de büyük maddi değerlerdeki araçlar kullanılamaz hale geldi. Bu yol kaliteli mühendisler ile acilen yeniden incelenmelidir. Neden bu kadar sık kazanın meydana geldiği araştırılarak, ortaya çıkarılmalıdır. Bu konuyu daha fazla canımız yanmadan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu ile görüşeceğim" diye konuştu.

Erbaş: "Ilıca virajı yeniden yapılmalı, bu hususu bakanla görüşeceğim"

Erbaş: "Ilıca virajı yeniden yapılmalı, bu hususu bakanla görüşeceğim"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber