Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Eylül 2016 - 15:18 Yorum: 0

Ercik, "Bayramda şehitlerimizi ve onların yetimlerini unutmayalım"

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, "Bu bayramda annelerimizi, babalarımızı, büyüklerimizi ve özellikle kimsesizlerimizi, şehitlerimizi, gazilerimizi...

Ercik, 'Bayramda şehitlerimizi ve onların yetimlerini unutmayalım'

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, "Bu bayramda annelerimizi, babalarımızı, büyüklerimizi ve özellikle kimsesizlerimizi, şehitlerimizi, gazilerimizi ve onların yetimlerini asla unutmayalım" dedi.

Ercik, Kurban Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, kesilen ve dağıtılan kurbanlarla komşuluk ilişkilerinin geliştiği, fakir ve kimsesizlerin gözetildiği, bayramlaşma ve kutlamalarla birlik ve beraberliğin güçlendiği, ziyaretlerle hasta ve yaşlıların gönüllerinin alındığı özel günlerimizden biri olan Kurban Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

"Kısır çekişmelerden uzaklaşmalıyız"

Bu Kurban Bayramı'nın, değerlerimizi yeniden kazanmamıza, toplumda barış ve huzur ortamının yaygınlaşmasına, gündelik hayatın yoğun koşuşturması içinde yalnızlaşan ve en yakınlarına bile zaman ayırmakta zorlanan günümüz insanının bir nebze olsun durup düşünmesine, kısır çekişmelerden, anlamsız kırgınlıklardan uzaklaşarak çevresindekileri fark etmesine, akrabalık ve komşuluk bağlarını kuvvetlendirmesine vesile olarak değerlendirilmesi gerektiğine işaret eden Ercik, "Bayramlarımız milletimiz için gerçekten kaynaşma fırsatı olmaktadır. Günlük hayatın içerisinden sıyrılıp, sevdiklerimizle birlikte küçük büyük herkese iyi dileklerimizle yaklaşmanın, hoşgörünün hakim olduğu bayramlarımızın yaşamımızda apayrı bir yeri vardır. Bu bayramda annelerimizi, babalarımızı, büyüklerimizi ve özellikle kimsesizlerimizi, şehitlerimizi, gazilerimizi ve onların yetimlerini asla unutmayalım. Bu duygu ve düşüncelerle, Allah katında kurbanlarımızın kabul olmasını diliyor ve bayramın getirdiği kardeşlik, dayanışma ve kaynaşma ruhu ile tüm dünyanın barış, huzur ve esenlik içinde yaşamasını temenni ediyorum. Başta milletimiz olmak üzere, yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın, soydaşlarımızın ve bütün İslam aleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber