Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Mayıs 2016 - 10:33 Yorum: 0

Ercik: “Derin Üzüntü Duydum”

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Mersinli çevik kuvvet polisi Fırat Palamut'un şehit olmasından derin üzüntü duyduğunu bildirdi.

Ercik: “Derin Üzüntü Duydum”

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Mersinli çevik kuvvet polisi Fırat Palamut'un şehit olmasından derin üzüntü duyduğunu bildirdi.

AK Parti İl Başkanı Ercik, Şırnak'ın Silopi ilçesinde terör örgütü PKK'nın roketli saldırısı sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da dün şehit olan 25 yaşındaki polis memuru Palamut için taziye mesajı yayımladı. Mesajında, "Kahraman polisimiz Fırat Palamut'un hain bir terör saldırısı neticesinde şehit olmasından derin bir üzüntü duydum" diyen Ercik, halkın güvenliği, ülkenin huzuru ve esenliği için şehit olan Palamut'un milletin gönlünde saygın bir yer edindiğini kaydetti. Ercik, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Adana Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görev yapmakta iken bölücü terör örgütü PKK ile mücadele için geçici olarak Şırnak'ın Silopi ilçesinde görevlendirilen hemşehrimiz Fırat Palamut'un, PKK terör örgütünün roketli saldırısında ağır yaralanarak, tedavi gördüğü GATA'da şehit olduğu haberini üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayım. Şüphesiz ki, milletimizin kahraman şehidimizi hiçbir zaman unutmayacak, sonsuza kadar saygı ve sevgiyle hatırlayacaktır. Şehidimiz Fırat Palamut ile birlikte son günlerde yaşanan terör olaylarında vatanımız ve bayrağımız uğruna canını feda eden tüm şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli aileleri başta olmak üzere tüm milletimize metanet ve başsağlığı diliyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber