Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2016 - 17:13 Yorum: 0

Ercik: “Terörle mücadelede bir an bile yılmayacağız”

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, bu sabah Adana Valiliği'ne düzenlenen terör saldırısına tepki göstererek, "Terörle mücadelede bir an bile yılmayacağız"...

Ercik: “Terörle mücadelede bir an bile yılmayacağız”

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, bu sabah Adana Valiliği'ne düzenlenen terör saldırısına tepki göstererek, "Terörle mücadelede bir an bile yılmayacağız" dedi.

Adana Valiliği'ne düzenlenen terör saldırıya ilişkin yazılı bir açıklama yapan İl Başkanı Ercik, alçak ve menfur terör saldırıların esas amacının, ülkenin bütünlüğüne kast etmek, birlik ve beraberliği bozmak olduğunun altını çizerek, "Bunun için her yolu deniyorlar. Milletimiz, 15 Temmuz'da kendisine kurşun sıkan canilere karşı gerekli dersi vermiştir. Ülkemizin farklı şehirlerinde bombalar patlatan taşeron terör örgütlerinin arkasındaki üst aklı tanımak gerekiyor. Bu defa üst akıl bütün terör örgütlerine FETÖ, PKK, DEAŞ ve PYD'yi bir araya getirerek, bu taşeron örgütler üzerinden ülkemizi diz çöktürmeye çalışmaktadır. Ancak hainlerin emelleri beyhude ham hayalden öteye gidemeyecek. Milletimiz bu organizatörlere fırsat vermeyecektir" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde son 14 yılda büyük hamleler yaparak, bütün dünyanın gıptayla baktığı güçlü bir devlet haline geldiğini vurgulayan Ercik, üst aklın maşası olan terör örgütleri üzerinden alçakça bombalı saldırılar yapıldığını belirtti. Terör örgütleri karşısında devlet ve millet olarak diz çökmeyeceklerini dile getiren Ercik, şunları kaydetti: "Milletimiz, terörle mücadele eden güvenlik güçlerimizin hep yanında ve arkasında olacaktır. Bizler, terörle mücadelede bir an bile yılmayacağız, kutlu yolumuzdan asla geri dönmeyeceğiz. Terör saldırılarından hep birlikte zaferle çıkacağız ve Türkiye'nin müreffeh ve aydınlık geleceğini milletimizle omuz omuza inşa edeceğiz. Terörü bir kez daha şiddetle lanetliyorum. Alçakça yapılan bombalı saldırılar bizi yolumuzdan alıkoyamayacaktır. Bu vesileyle saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Türkiye büyümeye ve gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimize umut olmaya devam edecektir."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber