Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 05 Eylül 2016 - 11:48 Yorum: 0

Erciş Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı

Van'ın Erciş Belediye Meclisi Eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Erciş Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı

Van'ın Erciş Belediye Meclisi Eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Erciş Belediye Meclisi, Belediye Eş Başkan Vekili Güler Avcı başkanlığında toplandı. Erciş Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda düzenlenen meclis toplantısının birinci oturumunda gündem maddelerinin görüşülmesinden önce daha önce meclisten geri çekilen ancak Kanun Hükmünde Kararname ile yürürlüğe giren belediyelere kayyum atamalarının önünü açan yasaya tepki gösterildi. Gündem dışı görüşülen bir diğer konu ise yaklaşık bir yıldır tutuklu bulunan belediye eş başkanları Abdurrahman Çağan ve Diba Keskin ile belediye meclis üyeleri için yarın görülecek 4. duruşma oldu.

Eş Başkan Vekili Avcı, eş başkanlar Abdurahman Çağan ve Diba Keskin ile belediye meclis üyelerinin aralarında bulunduğu "Özyönetim davasının" yarın yapılacak 4. duruşması için de, "Söz konusu süreçten dolayı çok da umutlu değiliz. Ancak hukukun gerçek anlamda işlemesini ve arkadaşlarımızın serbest bırakılmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından belirlenen gündem maddeleri ele alındı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber