Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Mart 2015 - 11:33 Yorum: 0

Erciş Kaymakamı Yaşar, öğrencilere röportaj verdi

VAN (AA) - Erciş Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri çıkaracakları okul dergisi için, İlçe Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar ile röportaj yaptı.Yaşar, öğrencilerden Ömer Faruk Aslan, Rabia...

Erciş Kaymakamı Yaşar, öğrencilere röportaj verdi

VAN (AA) - Erciş Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri çıkaracakları okul dergisi için, İlçe Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar ile röportaj yaptı.

Yaşar, öğrencilerden Ömer Faruk Aslan, Rabia Tutak, Berfin Doğruer ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni İzzet Yıldız'ı makamında kabul etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, meslek seçimleri konusunda önerilerde bulunan Yaşar, öğrencilerle yakından ilgilenerek beklenti ve taleplerini dinledi.

Öğrencilerine makamında kabul ettiği için Yaşar'a teşekkür eden Yıldız, öğrencilerin eğitim-öğretim hayatına daha aktif katılması, üreten ve dinamik bir gençlik için dergi çıkarmaya karar verdiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından öğrenciler daha önceden hazırladıkları soruları Yaşar'a ileterek röportajı tamamladı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber