Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Haziran 2016 - 22:03 Yorum: 0

Erciş’e SGK Hizmet Binası Yapılıyor

Van'ın Erciş ilçesinde iki yıldır imar planı nedeniyle yapımına başlanamayan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) müdürlük binası plan tadilatı Çevre ve...

Erciş’e SGK Hizmet Binası Yapılıyor

Van'ın Erciş ilçesinde iki yıldır imar planı nedeniyle yapımına başlanamayan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) müdürlük binası plan tadilatı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapıldığı bildirildi.

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çftci'nin basın danışmanlığı tarafından yapılan açıklamada, Erciş'te iki yıldır imar planı nedeniyle yapımına başlanamayan SGK müdürlük binasının plan tadilatının tamamlanarak ilgili yazının Van Valiliği ile Çevre ve Şehircilik Van İl Müdürlüğü'ne gönderildiği bildirildi. Yazıda ayrıca, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı inşaat ve Emlak Daire Başkanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu, Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erciş Belediye Başkanlığı ile İller Bankası A.Ş Genel Müdürlüğü'nün de bilgilendirildiği kaydedildi.

Vatandaşlar ise hizmetin bu aşamaya gelmesinde büyük emekleri bulunan Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci ile emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber