Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Mart 2015 - 15:48 Yorum: 0

Erciş'te ticari taksi şoförleri için toplantı yapıldı

VAN (AA) - Erciş Şoförler ve Otomobilciler Cemiyeti Başkanlığı'nda, ticari taksi şoförlerinin sorunlarını dinlemek amacıyla toplantı düzenledi.Toplantıda konuşan Erciş Şoförler ve Otomobilciler...

Erciş'te ticari taksi şoförleri için toplantı yapıldı

VAN (AA) - Erciş Şoförler ve Otomobilciler Cemiyeti Başkanlığı'nda, ticari taksi şoförlerinin sorunlarını dinlemek amacıyla toplantı düzenledi.

Toplantıda konuşan Erciş Şoförler ve Otomobilciler Cemiyeti Başkanı Hüsamettin Çelik, ticari taksicilerin sorunlarını çözülmesi için bu toplantıyı düzenlediklerinin belirtti.

2011 yılında yaşanan depremde herkes gibi taksicilerin de etkilendiğini ifade eden Çelik, "Biriken borçları için ticari taksi şoförlerine yasal çerçevede kolaylık gösterilmesini istiyorum. İlçemizde zor durumda kalan esnafımızın geçmişe yönelik borçlarının kaldırılması veya kolaylık sağlanmasıyla alakalı çalışma yapılmasını rica ediyorum" dedi.

Toplantıya katılan Erciş Belediye Başkanı Diba Keskin ise taksicilerin yaşadığı sorunları bildiklerini belirterek, sorunların yasal bir çerçevede çözebileceğini ifade etti.

Bu konuda belediyenin kendi başına hiçbir karar alamayacağını dile getiren Keskin, şöyle konuştu:

"Esnafın kanunlar karşısında eşitliği temsilen bir avukat tutmaları gerekiyor. Bu avukat ise belediyemizin avukatlarıyla sorunu çözebilir. Bu şehre bir düzen getireceğiz. Düzen her zaman ilk başlarda sıkıntıdır. Avrupa'ya gidenler bilir. Orada herkes yasaya uyar ve her şey bir makinenin dişleri gibi çalışır. Yasalarda insanlar içindir. Yasalar belli bir düzen içinde işler. İlçemizde bunu uygulamak biraz zor. Ancak biz de bu zorluklarla mücadele etmek için geldik."

Toplantıya Van Büyükşehir Ulaştırma Daire Başkanı Önder Yiğit, Erciş Belediyesi avukatları ile ticari taksi şoförleri katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber