Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:58 Merkez Bankası’nın toplam rezervleri azaldı14:55 Beyoğlu’nda halk pazarında “aşağılama” cinayeti kamerada: 5 yıllık kin cina...14:55 Başkan Çerçioğlu, Çine’de vatandaşlarla buluştu14:54 Mahmut Arıkan: "Hakkımı helal etmem"14:53 Yalova’da 104 çiftçiye 300 kilo çalı fasulye tohumu dağıtıldı14:51 TCMB: “Enflasyonda Ramazan ayına özgü unsurların etkisinin belirgin olduğu...14:51 CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı AK Parti’ye geçti14:50 Başkan Sandıkçı: "Bu yıl da üniversiteyi yeni kazanacak olan tüm öğrenciler...14:49 Sultangazili Çocuklar Sertaç Abi ile cami buluşmalarında bir arada14:48 Başdeğirmen: "8 bin 500 metrekare alana modern bir Engelsiz Gençlik ve Yaşa...14:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Temmuz’ ayında emekli maaşlarını masaya yatıracağız...14:46 Bakan Özhaseki: "Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturm...14:43 Çemişgezek’te yaban keçileri ilçe merkezine indi14:43 ABD’den Kuzey Kore’nin silah programını destekleyen 6 kişiye yaptırım14:42 Karaman’da seçim güvenliği toplantısı14:42 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: “Havalimanı-Halkalı metrosunu önümüzd...14:40 Kayseri’de trafik denetimi: 18 bin 898 araç denetlendi14:40 Kahramanmaraş’ta "6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı" yapıldı14:39 Akaryakıtın sızdığı Sapanca Gölü’nden sevindiren detaylar: "Su içilebilir"14:37 Belekoma Tayfa ihtiyacı sahibi 120 haneye ulaştı
Sami Er
Türkiye 21 Mart 2019 - 08:48 Yorum: 0

Erciyes Teknopark’ta “Cost Projeleri ve Uluslararası İş Birlikleri Hakkında Bilgi Günü” Etkinliği Düzenlendi

Erciyes Teknopark Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Erciyes Üniversitesi akademisyenlerine yönelik olarak "COST Projeleri ve Uluslararası İş birlikleri...

Erciyes Teknopark’ta “Cost Projeleri ve Uluslararası İş Birlikleri Hakkında Bilgi Günü” Etkinliği Düzenlendi

Erciyes Teknopark Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Erciyes Üniversitesi akademisyenlerine yönelik olarak "COST Projeleri ve Uluslararası İş birlikleri Hakkında Bilgi Günü" etkinliği düzenlendi.

Bilgi günü etkinliğinde Selçuk Üniversitesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi aynı zamanda TÜBA Asli Üyesi ve EU COST Bilimsel Komite Üyesi Prof. Dr. Mustafa ERSÖZ, COST aksiyonlarına katılım kuralları, COST katılımından elde edilecek kazanımlar ve COST kuruluşuna yeni bir öneri sunulması ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Düzenlenen etkinlikle ilgili açıklama yapan Erciyes Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Recai Kılıç şunları söyledi:

"COST, ulusal kaynaklarla desteklenmiş araştırma projelerinin Avrupa düzeyinde koordinasyonunu sağlamak ve Avrupa bilim insanlarının ortak çalışmalarını desteklemek amacıyla kurulmuş olan bir organizasyondur. COST'un ülkemizdeki bilimsel koordinatörlüğü TÜBİTAK tarafından yürütülmektedir. COST, araştırmanın kendisini finanse etmemektedir. Ancak, Avrupalı araştırmacıların belirli bir konu çerçevesinde iş birliği yapmaları ve deneyim paylaşmaları için platform oluşturur. Bu bilimsel konu başlıklarına "Aksiyon" denmektedir. Aksiyonlar, benzer çalışmalar yapan Avrupalı araştırmacıları bir araya getirmektedir. Bu kapsamda COST ulusal olarak desteklenen tüm alanlardaki araştırma projelerinin yürütücülerinin Avrupa düzeyinde oluşturulmuş ağlara (Aksiyonlara) dahil olmalarını sağlamaktadır. Desteklenen akademisyenler projeleriyle ilgili konularda çalıştay, konferans ve eğitimlere giderken COST desteğinden faydalanırlar. Biz de Erciyes Teknopark Erciyes Teknoloji Transfer Ofisi olarak düzenlediğimiz etkinliklerle akademisyenlerimizin proje yazma çalışmalarını destekleyebilmek ve teşvik etmek adına konunun uzmanı kişilerle araştırmacılarımızı buluşturuyoruz. Akademisyenlerimizin proje desteklerinden yararlanabilmeleri için bu tür etkinlikleri belirli aralıklarla düzenlemeye önem verdiğimizin altını çizmek isterim."

Erciyes Teknopark’ta “Cost Projeleri ve Uluslararası İş Birlikleri Hakkında Bilgi Günü” Etkinliği Düzenlendi

Erciyes Teknopark’ta “Cost Projeleri ve Uluslararası İş Birlikleri Hakkında Bilgi Günü” Etkinliği Düzenlendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber