Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 24 Ekim 2014 - 11:13 Yorum: 0

Erciyesspor, Beşiktaş karşısında ilk peşinde

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, ligin 7. haftasında konuk edeceği lider Beşiktaş'ı mağlup ederek, rakibine karşı ilk galibiyeti almayı hedefliyor

Erciyesspor, Beşiktaş karşısında ilk peşinde

KAYSERİ (AA) - MUSTAFA ÖNAL - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, ligin 7. haftasında konuk edeceği lider Beşiktaş'ı mağlup ederek, rakibine karşı ilk galibiyeti almayı hedefliyor.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, Kayseri Erciyesspor ile Beşiktaş, 27 Ekim Pazartesi günü Spor Toto Süper Lig'de 7. kez karşılaşacak.

İki ekip arasında geride kalan 6 lig maçından 3'ünü Beşiktaş kazanırken, 3 karşılaşma berabere sonuçlandı, Kayseri temsilcisi Beşiktaş'a karşı ligde galibiyet alamadı. Lig maçlarında Beşiktaş 12, Kayseri Erciyesspor ise 8 gol attı.

- Ligin tek kazanamayanı

Tarihinde Beşiktaş'a karşı 3 puan sevinci yaşayamayan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk 6 haftasında da galibiyet sevinci yaşayamayan tek takım oldu.

Teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde kadrosunda başta Necati Ateş, İlhan Parlak, Edinho, Boye, Ibricic gibi kaliteli futbolcular bulunan mavi-siyahlı ekip, ligde geride kalan 6 haftada umduğunu bulamadı.

Lige sahasında Trabzonspor beraberliği ile başlayan mavi-siyahlılar, daha sonra oynadığı 6 karşılaşmada 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak, taraftarına 3 puan sevinci yaşatamadı.

Ligin yedinci haftasında 27 Ekim'de lider Beşiktaş'ı konuk edecek Kayseri temsilcisinde, rakibini yenerek, hem Beşiktaş'a karşı galibiyet hasretine hem de ligdeki 3 puan özlemine son vermenin hesapları yapılıyor.

- "Galibiyete ihtiyacımız var"

Kulüp basın sözcüsü Kaan Savruk, yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ı mağlup ederek, rakiplerine karşı galibiyet hasretine son vermeyi amaçladıklarını söyledi.

İyi futbolculara sahip olduklarını vurgulayan Savruk, lig liderini yenerek, taraftarlarına galibiyet edeceklerine inançlarının tam olduğunu belirtti.

Beşiktaş maçına iyi bir şekilde hazırlandıklarını vurgulayan Savruk, şunları kaydetti:

"Lige maalesef iyi başlangıç yapamadık. İyi futbol oynuyoruz, mücadele ediyoruz ancak bunu sonuca yansıtamıyoruz. Şimdi önümüzde Beşiktaş maçı var. Beşiktaş çok iyi bir takım ve son dönemde iyi futbol oynuyorlar. Rakibimiz güçlü ama bizim de galibiyete ihtiyacımız var. Beşiktaş'ı mağlup ederek hem rakibimize karşı hem de bu sezon ligdeki ilk galibiyetimizi elde etmek istiyoruz. Taraftarımızdan bu önemli maçta tribündeki yerlerini alarak, takıma destek olmalarını arzu ediyoruz."

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber