Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 12 Mart 2015 - 12:53 Yorum: 0

Erciyesspor çıkış peşinde

Teknik direktör Özdilek: "Tekrar ayağa kalkma adına, tekrar özgüvenimizi yakalama adına Beşiktaş maçı çok önemli"

Erciyesspor çıkış peşinde

KAYSERİ (AA) - Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, tekrar ayağa kalkma ve özgüvenlerini yakalama adına Beşiktaş maçının çok önemli olduğunu söyledi.

Özdilek, Hacı Boydak Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, konuşmasına vefat eden eski Fenerbahçe Kulübü yöneticilerinden Şadan Kalkavan'a Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileyerek başladı.

Geçen hafta sahalarında Gençlerbirliği karşısında hiç beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirten Özdilek, bunu Beşiktaş karşısında telafi etmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Bu süreçten sonra oynayacakları her karşılaşmanın çok önemli olduğunu vurgulayan Özdilek, şunları kaydetti:

"Bu hafta da ligin çok güçlü ekiplerinden birine karşı oynayacağız. Artık rakibin kim olduğu kim değil, çok acil puan ve puanlara ihtiyacımız var. Özellikle son oynadığımız maçtan sonra güvenimizde biraz sarsılma oldu. Güvenimizi tekrar yerine getirme adına hafta sonu oynayacağımız maçtan puan ya da puanlar almak bizim açımızdan çok önemli. Tekrar ayağa kalkma, özgüvenimizi yakalama adına Beşiktaş maçı çok önemli. Beşiktaş'ın gücünü biliyoruz, bizim de neler yapabileceğimizi biliyoruz. Zor bir müsabaka olacak. Dolayısıyla herkes sorumluluklarının farkına varacak, oyununu oynayacak."

Ligde kalmak için seri galibiyetlere ihtiyaçları olduğunu anlatan Özdilek, "Yeni bir başlangıç yapmak zorundayız. Oyuncuların arzusu beni umutlandırıyor. 11 maçımız var, tek tek bakacağız. Belli bir seri yakalamamız gerekiyor ki bulunduğumuz yerden bir an önce yukarı çıkalım. Karamsar bir tablomuz yok, takımımıza inanıyoruz. Geri adım atmadan aynı heyecanla aynı coşkuyla yola devam edeceğiz" diye konuştu.

Beşiktaş'a, UEFA Avrupa Ligi Son 16 turu ilk maçında Club Brugge karşısında başarılar dileyen Özdilek, "Bu akşam itibariyle duygusalım. Beşiktaş'ın kazanması tek dileğim. Hafta sonu oynayacağımız maçta profesyonel olduğumuz için tek düşüncemiz Kayseri Erciyesspor'un kazanması. Rakibin bir hedefi var bizim de hedefimiz var. Umut ederim ki istediğimizi alırız" ifadelerini kullandı.

Özdilek, antrenmanda sakatlanan Barış Memiş'in yaklaşık 3 hafta takımdan ayrı kalacağını da sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber