Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 27 Ocak 2015 - 17:33 Yorum: 0

Erciyesspor, Trabzon'dan puan çıkarmak istiyor

Teknik direktör Özdilek: "Önümüzde daha 17 çok zorlu müsabaka var. Her maç çok önemli, her puan çok değerli"

Erciyesspor, Trabzon'dan puan çıkarmak istiyor

KAYSERİ (AA) - Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Mehmet Özdilek, cuma günü yapacakları Trabzonspor maçından puan ya da puanlar almak istediklerini söyledi.

Hacı Boydak Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Özdilek, ligin ikinci yarısına deplasmanda Kardemir Karabükspor'u mağlup ederek, iyi bir başlangıç yaptıklarını belirtti.

İkinci yarıya devre arasında verimli bir kamp geçirerek, başladıklarını vurgulayan Özdilek, şöyle devam etti:

"15-20 gün içerisinde birçok şeyi değiştirmeye çalıştık. Oyuncu transferleri ve oyun anlayışını değiştirerek, daha iyi duruma geldik. İyi hazırlanarak, Karabük deplasmanına gittik ve çok ciddi eksiklerimize rağmen karşılaşmayı kazandık. Çok büyük bir iş mi yaptık? Sadece bir maç kazandık. Önümüzde daha 17 çok zorlu müsabaka var. Her maç çok önemli, her puan çok değerli. Geriden gelen bir takım olarak bu bilince sahibiz. İlk maçımızı başarıyla geride bıraktık. Amacımız daha iyi noktalara gelmek. Trabzonspor maçı yine çok zorlu geçecek. İçeride, dışarıda fark etmez belirleyici olan nokta biz olacağız. Trabzon'dan da puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz."

- "1-2 transfer daha yapmayı düşünüyoruz"

Kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olduklarını belirten Özdilek, takıma takviye yapmayı da düşündüklerini ifade ederek, "Afrika Kupası'nda olan oyuncular var, onlar gelince kadro derinliğimiz artacak. 1-2 transfer daha yapmayı düşünüyoruz" diye konuştu.

Oyuncuların hırsı ve isteğinin kendilerini mutlu ettiği aktaran Özdilek, "Her maçı tek tek düşüneceğiz. Kazandığımız zaman sevinci fazla abartmayacağız, kaybettiğimizde üzüntünün üstünde fazla durmayacağız. Hep önümüze bakacağız, futbol böyle bir oyun. Bugün ve gelecek var. Geçmişten de muhakkak dersler çıkaracağız" ifadelerini kullandı.

- Hedef üst sıralar

Puan tablosunda yukarılara çıkmak için çalışacaklarını kaydeden Özdilek, "Alttan çok yukarıdaki takımlara bakıyoruz, onlarla mücadele vermek istiyoruz. 7'ncinin 22 puanda olduğu bir lig, çok puan farkı yok. Yukarıdaki takımlarla mücadele etmek için yola çıktık, umarım bunda başarılı oluruz" dedi.

- Drenthe'ye övgü

Erciyesspor formasını ilk kez giydiği Kardemir Karabükspor maçında beraberlik golünü atan Royston Drenthe'nin performansından memnun olduğunu söyleyen Özdilek, bu oyuncudan beklentilerinin fazla olduğunu belirtti.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nın atmosferinin çok güzel olduğunu vurgulayan Özdilek, taraftarları stadı doldurarak, takıma destek olmaya davet etti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber