Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 15:18 Yorum: 0

Erciyes'te "Vatan sevgisi yürüyüşü"

KAYSERİ (AA) - Kentteki özel bir okulun öğrencileri, Erciyes'te "Vatan sevgisi yürüyüşü" etkinliği gerçekleştirdi.Özel bir kolejin Erciyes Kayak Merkezi'nde gerçekleştirdiği etkinlikte, Birinci...

Erciyes'te 'Vatan sevgisi yürüyüşü'

KAYSERİ (AA) - Kentteki özel bir okulun öğrencileri, Erciyes'te "Vatan sevgisi yürüyüşü" etkinliği gerçekleştirdi.

Özel bir kolejin Erciyes Kayak Merkezi'nde gerçekleştirdiği etkinlikte, Birinci Dünya Savaşı'nda çocukların cephaneye silah taşımasını anlatan "120" filmini izleyen öğrenciler, filmden bazı sahneleri etkinlikte sergiledi.

Yürüyüş sırasında çekilen acılar temsili olarak öğrenciler tarafından anlatıldı.

Tekden Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, etkinliğe katılan tüm çocuklarla gurur duyduğunu, performanslarından çok etkilendiğini söyledi.

Çocuklara tarih bilinci aşılamayı istediklerini belirten Tekden, "Türk Milleti çok büyük bir tarihe sahip. Bu tarihe nasıl sahip çıkıyorsak geleceğe de bu kadar güçlü hazırlandığımızı biliyoruz. Bir milletin yeniden dirilişi için bu çok önemli. Mazlumların savunucusu zalimlerin hasmı olan bir millet olarak tarih boyunca adaleti tesis etmişiz" diye konuştu.

Etkinliğe, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehitler Dul ve Yetimleri Dernek Başkanı Ali Yavuz da katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber