Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Ağustos 2020 - 13:13 Yorum: 0

Erciyes’teki acı hatıralar bu yol ile son bulacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Hacılar-Erciyes arasında 8.16 kilometrelik yolun ihalesinin yapıldığını belirterek,...

Erciyes’teki acı hatıralar bu yol ile son bulacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Hacılar-Erciyes arasında 8.16 kilometrelik yolun ihalesinin yapıldığını belirterek, "Vatandaşlarımızda acı hatıraları bulunan bir sorun ortadan kalkıyor" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Hacılar-Erciyes arasında olan 30 metre genişliğinde 8.16 kilometrelik yolun ihalesinin bu gün yapıldığını duyurdu.

"Kayserimize hayırlı uğurlu olsun" diyen Özhaseki, "Vatandaşlarımızda acı hatıraları bulunan bir sorun daha ortadan kalkıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu'na ve Karayolları Genel Müdürlüğü'ne teşekkür ediyoruz." ifadesinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber