Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Ekim 2016 - 09:48 Yorum: 0

Erdal Şanlı’dan Atatürk büstünün kırılmasına tepki

Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Yazılıkaya mahallesinde Atatürk büstüne zarar verenlere tepki göstererek, "Daha iyisin en kısa zamanda yapacağız"...

Erdal Şanlı’dan Atatürk büstünün kırılmasına tepki

Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Yazılıkaya mahallesinde Atatürk büstüne zarar verenlere tepki göstererek, "Daha iyisin en kısa zamanda yapacağız" dedi.

Bir yerel gazetede çıkan haber sonrasında ilçesinde Atatürk büstünün kırıldığını öğrenen Belediye Başkanı Erdal Şanlı, belirtilen adrese giderek incelemelerde bulundu. Büstün daha iyisini yapacaklarını belirten Şanlı, "Yazılıkaya mahallemizde Atatürk büstüne yapılan çirkin olayı duyar duymaz incelemek için belirtilen yere gittim. Gördüm ki Atatürk büstü yerinde yok. Sonra müze bekçisinin odasına girdiğimde Atatürk büstünü parçalanmış halde buldum. Çok üzüntü duydum. Bunu ancak ve ancak Atatürk düşmanları yapar. Sorumlularından hesap sorulmasını istiyorum. Han Belediyesi olarak bu olayın takipçisi olacağız ve Atatürk büstünün en görkemlisini de aynı yere dikeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber