Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Aralık 2014 - 12:43 Yorum: 0

Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bayrak:

"Erdek sınırları içinde, 38 kurs merkezinde, 800 kursiyere eğitim veriyoruz."

Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bayrak:

BALIKESİR (AA) - Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Bayrak, ilçede en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirterek, "Erdek sınırları içinde, 38 kurs merkezinde, 800 kursiyere eğitim veriyoruz" dedi.

Kursların bireylerin kendilerini yetiştirmesi için çok önemli olduğunu dile getiren Bayrak, "Erdek sınırları içinde, 38 kurs merkezinde, 800 kursiyere eğitim veriyoruz. Bu kurslarda ağırlıklı olarak biçki, dikiş-nakış eğitimi veriliyor. İki müdür yardımcısı, 2 memur, 7 kadrolu öğretmenin yanı sıra ihtiyacımıza göre uzman öğreticilerle çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde, ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda turizm sektörü, zeytincilik ve arıcılık gibi branşlarda da kurslar açmayı düşünüyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber