Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 31 Ekim 2014 - 11:43 Yorum: 0

Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi, 6 bin ton zeytin alımı hedefliyor

BALIKESİR (AA) - Marmarabirlik'e bağlı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi, yıl sonuna kadar 6 bin ton kilo zeytin almayı planlıyor.Kooperatif Başkanı Hüseyin Durak, gazetecilere yaptığı...

Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi, 6 bin ton zeytin alımı hedefliyor

BALIKESİR (AA) - Marmarabirlik'e bağlı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi, yıl sonuna kadar 6 bin ton kilo zeytin almayı planlıyor.

Kooperatif Başkanı Hüseyin Durak, gazetecilere yaptığı açıklamada, üç günü yağmurlu geçmesine karşı son 6 günde üreticilerden 201 ton sofralık zeytin aldıklarını bildirdi.

Üye sayısı 5 bin 150 olan kooperatifin alımlarının, tüm zeytin ürünlerinin teslimine dek süreceğini vurgulayan Durak, şunları kaydetti:

"Bu alım döneminde, kooperatifimize 6 bin ton zeytin verilmesini bekliyoruz. Geçen yıl, ürünün zayıf olması nedeniyle 3 bin ton alım gerçekleştirmiştik. Geçen yıla göre bu yıl ürün biraz daha iyi olmasına karşın yine de yeterli değil. Ürünün verimli olduğu alım dönemlerinde 9 bin ton ürün alabiliyorduk. Umarım bu yıl istediğimiz oranda zeytin alabiliriz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber