Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Ağustos 2014 - 18:13 Yorum: 0

Erdek'te Halk Eğitim Merkezi kursları

BALIKESİR (AA) - Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adnan Arıuçar, "Okullar Hayat Olsun Projesi" kapsamında bu yıl 10 eğitim kurumunda açtıkları 90 sınavlara hazırlık kursuna bin 472 öğrencinin...

Erdek'te Halk Eğitim Merkezi kursları

BALIKESİR (AA) - Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adnan Arıuçar, "Okullar Hayat Olsun Projesi" kapsamında bu yıl 10 eğitim kurumunda açtıkları 90 sınavlara hazırlık kursuna bin 472 öğrencinin katıldığını bildirdi.

Arıuçar, gazetecilere yaptığı açıklamada, atletizm, badminton, basketbol, futbol, masa tenisi, step aerobik, voleybol alanlarında 14 kurs açtıklarını ve bunlara 84'ü erkek, 131'i kadın olmak üzere 215 kursiyerin katıldığını söyledi.

 

"Okullar Hayat Olsun Projesi" kapsamında bu yıl 10 eğitim kurumunda açtıkları 90 sınavlara hazırlık kursuna bin 472 öğrencinin katıldığını aktaran Arıuçar, şunları kaydetti:

"Müdürlüğümüz bünyesinde yıl içinde Narlı, Ocaklar, Çeltikçi, Düzler, Tatlısu ve Karşıyaka mahallerinde 18 el sanatları ve giyim üretim kursu açtık. Bu kurslara 276 kursiyer katıldı. Osmanlı Türkçesi, bilişim teknolojileri, çocuk eğitimi, güzellik ve saç bakımı, hijyen eğitimi, muhasebe ve finansman, motorlu taşıt sürücüleri sınav sorumlusu, pazarlama ve perakende, yağlı boya resim, katı ve sıvı yakıtlı kalorifer ateşçiliği, yabancı diller ve aşçılığı kapsayan kişisel gelişim, mesleki ve eğitim kursları düzenledik. Bu kurslara 219 erkek, 177 kadın olmak üzere 396 kişi katıldı. Bağlama, gitar ve Türk Halk Müziğini kapsayan müzik ve gösteri sanatları kurslarına ise 31'i erkek, 31'i kadın olmak üzere 62 kişi katıldı."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber