Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Ağustos 2014 - 11:08 Yorum: 0

Erdek'ten kısa kısa

Yunanistan'ın Neo Artake kenti yöneticilerinin "kardeş şehir" önerisi

Erdek'ten kısa kısa

BALIKESİR (AA) - Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Yunanistan'ın Neo Artake kenti yerel idarecilerinin "kardeş kent" olma önerisine sıcak baktığını bildirdi.

Sarı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Neo Artake Belediye Başkan Yardımcısı Yours Truly başkanlığındaki 7 kişilik heyeti, Erdek'te konuk ettiklerini söyledi.

 

Heyetle Belediye Başkan Yardımcısı Hulusi Ay'ın görüştüğünü belirten Sarı, "Belediye Başkan Yardımcımız, Neo Artake Belediye Başkan Yardımcısı Yours Truly'un yazdığı mektubu bana iletti. Mektupta, iki kent arasındaki birlik ve beraberliğin önemi vurgulanarak kardeş kent olmamız öneriliyor. Konuya ben de sıcak bakıyorum. Tabii bu konuda karar verme yetkisi Belediye Meclisimizindir" diye konuştu.

 

- Kaymakam Kaygısız, turizm işletmelerini denetledi

 

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, ilçede bulunan turizm işletmelerini denetledi.

Denetimlerle ilgili gazetecilere yaptığı açıklama yapan Kaygısız, şunları kaydetti:

"Yaz aylarında gerçekleştirdiğimiz en yoğun ve en hassas görevlerimizden biri, turizm amaçlı sportif faaliyetlerin denetlenmesidir. Denetimlerle yaz aylarında turizm amaçlı su sporu faaliyetlerinin güvenli yapılmasını sağlamaya çalışıyoruz. En küçük kazanın turizme ve ilçe imajına zarar verebileceğinin bilincindeyiz. Bundan dolayı yıl içinde ilçemizdeki turizm amaçlı sportif  işletmeleri denetleyerek işletmelerin gerekli tedbirleri almalarını sağlıyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber