Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 17:28 Yorum: 0

Erdemli Belediye Başkanı Tollu:

"Talat Göktepe Çamlığı'nı kötü durumdan kurtararak vatandaşların hizmetine sunduk. Gelişen bu süreçte 1 milyon 363 bin lira gibi harcama yaptık"

Erdemli Belediye Başkanı Tollu:

MERSİN (AA) - Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Talat Göktepe Çamlığı'nı kullanılabilir duruma getirildiğini belirterek, "Gelişen bu süreçte 1 milyon 363 bin lira harcama yaptık" dedi. 

Tollu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 5 yıl önce belediye tarafından devralınan Talat Göktepe Çamlığı'nın, kendileri tarafından temizlenip güzelleştirilerek vatandaşların kullanımına sunulduğunu söyledi.

Çamlığın belediyeye geçmeden önce kullanılamayacak seviyede olduğunu savunan Tollu, şunları kaydetti:

"Çevre düzenlemesinin ardından çamlığa, yaz aylarında, Erdemlili vatandaşlarımızın yanı sıra Türkiye'nin birçok ilinden insanlarımız gelerek güvenli tatil yapma imkanı buldu. Bu gelişme ilçemizin turizmine ve ekonomisine çok ciddi katkı sundu. Daha önceleri çamlığın durumu içler acısıydı. Talat Göktepe Çamlığı'nı kötü durumdan kurtararak vatandaşların hizmetine sunduk. Gelişen bu süreçte 1 milyon 363 bin lira harcama yaptık. Çamlığın belediyeye geçiş şartnamesinde '2 yıllığına kiraya verilen çamlığa her yıl 200 bin lira üzerinde masraf yapılmak kaydı ile süre iki yıl daha uzatılabilir’ ifadesi bulunuyor. Belediye olarak biz de 5 yıl içinde toplam 1 milyon 363 bin lira masraf yaptık. Çamlığın işletmesini 5 yıl daha bu şartlarda belediyenin yapması gerekiyor. Bu konuda idari yargıya gittik ve yargının vereceği karara saygı göstereceğiz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber