Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 31 Mart 2015 - 20:33 Yorum: 0

Erdemli Belediye Başkanı Tollu'ya ziyaret

MERSİN (AA) - Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Ortaokullar Arası Voleybol Turnuvası'nda birincilik elde eden Erdemli Arpaçbahşiş Atatürk Ortaokulu Erkek Voleybol Takımı'nı makamında...

Erdemli Belediye Başkanı Tollu'ya ziyaret

MERSİN (AA) - Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Ortaokullar Arası Voleybol Turnuvası'nda birincilik elde eden Erdemli Arpaçbahşiş Atatürk Ortaokulu Erkek Voleybol Takımı'nı makamında kabul etti.

Tollu, yaptığı konuşmada, Erdemlili sporcuların aldığı başarılı sonuçların herkes tarafından gururla karşılandığını söyledi.

Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Tollu, bu başarılarının bir sonraki aşama olan Antalya'daki bölge turnuvasında da devam etmesini temenni etti.

Erdemli’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyleyen okul müdürü Ali Rıza Erden de ilçeye başarıyla dönecekleri sözünü verdi.

ETİKETLER: TOLLU , erdemli , ziyaret , OGRENCILER
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber