Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Eylül 2016 - 16:24 Yorum: 0

Erdemli Belediyesi, Kızkalesi Yerel Medya Günleri’ne hazırlanıyor

Mersin'in Erdemli ilçe Belediyesi'nin projesi olarak geçtiğimiz yıl ilki yapılan Kızkalesi Yerel Medya Günleri etkinliğinin, bu yıl ikincisi için hazırlıklar...

Erdemli Belediyesi, Kızkalesi Yerel Medya Günleri’ne hazırlanıyor

Mersin'in Erdemli ilçe Belediyesi'nin projesi olarak geçtiğimiz yıl ilki yapılan Kızkalesi Yerel Medya Günleri etkinliğinin, bu yıl ikincisi için hazırlıklar sürüyor.

Geçtiğimiz yıl ilk defa hayata geçirilen projede yerel medya mensupları bir araya geliyor. Bu yıl daha kurumsal bir yapı içerisinde bu etkinliğin ikincisini gerçekleştireceklerini dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, 14-15-16 Ekim 2016 tarihleri arasında Kızkalesi'nde gerçekleşecek olan bu projeye bölge gazetecilerini davet etti. Geçtiğimiz yıl çok başarılı bir etkinlik yaşadıklarını ifade eden Tollu, "Geçtiğimiz yıl katılan dostlarımız son derece memnun kaldılar. Elbette eksiklerimiz vardır. İlk defa yaptığımız bir organizasyondu ama bir samimiyeti ortaya koymuştuk. Bu yıl daha kurumsal hareket ediyoruz. Etkinliğin iki ayağı bulunmakta. Bunlar medya ödülleri ve yerel basının sorunlarına ilişkin çalıştaydan oluşmaktadır. Üniversitelerin iletişim fakültesinden akademisyenlerimiz bu projede hem görev alıyorlar hem de bize yön veriyorlar. Projemiz son derece nitelikli bir pozisyondadır. Türk belediyecilik tarihinde ilk defa bizim belediyemiz tarafından gerçekleştirilen bu projeyle yerel medya konusunda bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Amacımız medya mensupları arasındaki niteliğe yardımcı olmak, daha iyi sonuçlar için onları özendirmek ve rahat ettirmektir" dedi.

Proje yöneticisi Belediye Basın Yayın Müdürü Adem Arslan ise etkinliğin ismini değiştirdiklerini belirtti. Geçtiğimiz yıl medya ödülleri olan ismi bu yıl medya günleri olarak belirlediklerini ifade eden Arslan, bu seneki çalıştay konusunun yeni medya ve nitelik sorunu olduğunu kaydetti. Son başvuru tarihinin 30 Eylül olduğuna dikkat çeken Arslan, etkinlikle ilgili hazırlıkların sürdüğünü söyledi. Arslan, bu yıl daha kurumsal bir yapı içerisinde olduklarını, bu çerçevede etkinliğe has internet sitesi, sosyal medya hesapları ve iletişim hesapları açtıklarını ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber