Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 19 Aralık 2014 - 17:33 Yorum: 0

Erdemli TEMA Evi açıldı

MERSİN (AA) - TEMA Erdemli Evi düzenlenen törenle hizmete açıldı.Erdemli Kaymakamı Osman Taştan, yaptığı açıklamada, TEMA gönüllülerini çocukların doğayı koruma ve sahiplenmelerine...

Erdemli TEMA Evi açıldı

MERSİN (AA) - TEMA Erdemli Evi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Erdemli Kaymakamı Osman Taştan, yaptığı açıklamada, TEMA gönüllülerini çocukların doğayı koruma ve sahiplenmelerine yönelik yaptıkları eğitim çalışmalarından dolayı kutladığını söyledi.

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı da çevrenin siyasi malzeme konusu yapılmadan partiler üstü bir kavramla ele alınması gerektiğini belirterek, "Erdemli TEMA Evi,  bölgede yapımına başlanılan nükleer ve termik santraller  ile çimento fabrikalarına ramen açılıyor. Çünkü TEMA burada erozyonla mücadele edecek, ağaçlandırma yapacak, doğal yaşamı koruyacak ve doğayı tahrip edecek her şeye karşı duracak" dedi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da çevreye herkesin duyarlı olması gerektiğini belirterek, "Çevremizi geleceğe sağlıklı bir şekilde aktarmamız gerekiyor. İşte bu nedenle TEMA Erdemli Evi'nin açılışına belediye olarak biz de katkı sunduk" diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış gerçekleştirildi.

ETİKETLER: TEMA , Mersin , Erdemli
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber