Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 28 Mart 2015 - 20:23 Yorum: 0

Erdemli'de çiftçilere bilgilendirme

MERSİN (AA) - Erdemli Ziraat Odası (EZO) ile Alata Bahçe Kültürleri Araştırma İstasyonu Müdürlüğü "Sert çekirdekli ürün yetiştiriciliği" konulu çiftçi eğitimi toplantısı gerçekleştirdi.Fakılı...

Erdemli'de çiftçilere bilgilendirme

MERSİN (AA) - Erdemli Ziraat Odası (EZO) ile Alata Bahçe Kültürleri Araştırma İstasyonu Müdürlüğü "Sert çekirdekli ürün yetiştiriciliği" konulu çiftçi eğitimi toplantısı gerçekleştirdi.

Fakılı Mahallesi'nde gerçekleştirilen eğitimde çiftçilere şeftali, kiraz, erik yetiştiriciliği, budama, hastalık, ilaçlama, sulama teknikleri hakkında bilgiler verildi.

EZO Başkanı Ahmet Öger, çiftçilerin bilgilendirilmesine yönelik bu tür eğitim toplantılarının her mahallede yapılacağını söyledi.

İlçede çiftçilerin her konuda bilgisine başvuracağı araştırma kurumunun bulunduğunu belirten Öger, şöyle devam etti:

"Burada çalışan mühendis arkadaşlarımız üreticilerimizin her zaman yanlarındadır. Bilinmesi gereken her konuda gidip sorabilirsiniz çünkü onlar başta bölge tarımı olmak üzere tüm ülke tarımının gelişmesi ve büyümesi için bilimsel araştırmalar yapıyorlar. Bu bilim yuvasından en iyi şekilde istifade etmemiz gerekiyor. Biz üreticilerimizi eğitimek  ve bilgi sahibi yapmak için ortak hareket ediyoruz. Çiftçimiz bize ne zaman gerek duyarsa  koşullar ne olursa olsun bizler sizlerin yanında olacağız. Bizler sizlere hizmet için görevdeyiz."

ETİKETLER: SERT , Erdemli , bilgilendirme , çiftçi
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber