Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Eylül 2014 - 18:53 Yorum: 0

Erdemli'de "Girişimcilik" kursu açıldı

MERSİN (AA) - Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Küçük ve Orta Ölçekli Sanayiyi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile ortaklaşa ikinci "Girişimcilik Kursu" başlattıklarını...

Erdemli'de 'Girişimcilik' kursu açıldı

MERSİN (AA) - Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Küçük ve Orta Ölçekli Sanayiyi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile ortaklaşa ikinci "Girişimcilik Kursu" başlattıklarını bildirdi.

Tollu, Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda düzenlenen kursu ziyaret etti. Tollu, girişimci ruha sahip insanları teşvik etmek, onlara cesaret vermek ve bu işin bilimsel yanını öğretmek amacıyla bu kursların düzenlendiğini dile getirdi.

Girişimciliğe yönelik bu eğitimlerin devam edeceğini ifade eden Tollu,  şunları söyledi:

"Kurslara katılan bu insanların hem kendilerine hem de ailelerine ve çevrelerine katkıları olsun diye bu kursları açtık. Girişimcilik kursunu da girişimci ruhlara bir fırsat yaratmak amacıyla açtık. Belediye olarak sadece girişimcilik kursları açmıyoruz diğer mesleki ve sanatsal ağırlıklı kursları da açmaya devam edeceğiz."

Erdemli belediyesi olarak her zaman için bu tür mesleki eğitime yönelik kurslara önem verdiklerini vurgulayan Tollu, "İster girişimcilik ister meslek ve sanat öğrenme kursu olsun, görev yaptıkları sürede açılan kurslar içerisinde engellileri de unutmadık" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber