Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Temmuz 2014 - 13:43 Yorum: 0

Erdemli'de ilaçlama çalışmaları

MERSİN (AA) - Erdemli ilçesindeki 49 mahallede sinek ve haşerelere karşı ilaçlama yapıldı.Ziraat Odası Başkanı Ali Gürgenç, yaptığı açıklamada, 2007 yılından bu yana özellikle yayla...

Erdemli'de ilaçlama çalışmaları

MERSİN (AA) - Erdemli ilçesindeki 49 mahallede sinek ve haşerelere karşı ilaçlama yapıldı.

Ziraat Odası Başkanı Ali Gürgenç, yaptığı açıklamada, 2007 yılından bu yana özellikle yayla sezonunda sivrisinek ve haşerelere karşı mücadele ettiklerini belirtti.

Yapılan çalışmalardan başarılı sonuç alındığını, vatandaşların da bundan memnun olduğunu ifade eden Gürgenç, şöyle devam etti:

"Yaz aylarında nüfusu yoğunlaşan özellikle yaylalarda vatandaşlarımızın rahat etmesi ve sineksiz bir sezon geçirmesi amacıyla 2007 yılında başlatılan ilaçlama çalışması başarılı bir şekilde devam ediyor. Oda olarak mahalle muhtarlarının talepleri doğrultusunda ilaçlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapılan sinekle mücadele çalışmasında başarıya ulaşıldığını görüyoruz. Mahallelerde ilaçlama çalışması birer kez yapıldı, ikincisi de devam ediyor." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber